понеділок, 11 грудня 2023 р.

Несподівана і приємна зустріч

 Зустріч тата після поранення і лікування з донькою і її однокласниками. Шкода, що не всі були присутні. Ранок розпочався із затяжної Повітряної тривоги.



 

Привітали літніх і осінніх іменинників.

 6 грудня нарешті привітали літніх і осінніх іменинників. Не завадили російські ракети і "шахеди". Перечекали у сховищі і привітали. Дякую батькам за можливість дітям відчути хоч і маленьке, але свято.




7 грудня- День української хустки


Навіть сигнал " Повітряної тривоги" не зашкодив приміряти символ нації- українську хустку.







 

вівторок, 21 листопада 2023 р.

21 листопада- День Гідності та Свободи

 21 листопада в Україні вшановують Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за європейський вибір українців. Саме цього дня у 2013 році, у Києві, на Майдані Незалежності розпочав свою історію Євромайдан. Це було тяжке і криваве протистояння свободолюбивого українського народу проти свавілля режиму Януковича, який мав на меті розвернути сподівання і бажання українців на 180 градусів і повернутися в тенета тоталітаризму. Тому й повстала вся нація. А сьогодні, демократичні цінності боронять бійці на фронті. Багато з них, відразу з Майдану пішли воювати проти безжального ворога- Росії. Після виховної години поклали квіти до Пам'ятної дошки полеглих земляків.




четвер, 16 листопада 2023 р.

Проєктна діяльність на уроці біології

15 травня 2023 року на уроці біології ми вдосконалювали навики проєктної діяльності і групової роботи. 




Вітання за ІІІ місце у грі в теніс.

 Кузик Анна виборола ІІІ місце серед учнів ліцею у грі в настільний теніс. Вітаємо!


Підтримали однокласника на концерті.

 15 листопада у  приміщенні малого залу Дитячої музичної школи відбувся концерт - лекція присвячений Нестору Нижанківському. Бебик Богдан виконав п'єсу " Горобці такцюють".

Дякуємо педагогу Валентині Миколаївні Ревенко за запрошення.





середа, 15 листопада 2023 р.

Благодійна ярмарка зі збору коштів для ЗСУ

 Сьогодні, ми також долучилися до збору коштів для допомоги ЗСУ. Щиро вдячна всім учням і їх батькам за небайдужість і допомогу.  Разом ми сильні, ми -вільні.

 









вівторок, 7 листопада 2023 р.

вівторок, 24 жовтня 2023 р.

Долучилися до акції допомоги ЗСУ

 Ми не залишилися осторонь і долучилися до акції, оголошеної у соціальних мережах, зі збору пет пакування для виготовлення багаторазових глілок для бійців ЗСУ. Найвідповідальніше віднеслися Кузик Анна і Кравченко Назар. Наближаємо Перемогу разом.